Bike2school: voor leerlingen van de lagere school.

 Hey, jij daar! 

Wist je dat je ook dit schooljaar extra beloond wordt als je met de fiets, te voet of step naar school komt? Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder! 

Bike2School, want echte helden fietsen, steppen of stappen naar school….

Ja hoor, je leest het goed. Elke dag dat je als een echte held fietst, stept of stapt naar school, spaar je ‘bucks’ op je eigen Bike2School-betaalkaart. Bucks is de naam van de digitale munten die je kan sparen. Met die digitale munten op je betaalkaart, kan je ook echt dingen kopen in een winkel, op de kermis, …

Ja, ik wil me inschrijven!

Kom je vaak te voet of met de fiets naar school, en ben je nog niet ingeschreven? Kom dan zeker langs bij juf Peggy of meester Gert. We zorgen dat je een sensor om aan je fiets of aan je boekentas te hangen én een betaalkaart krijgt. Op die manier ben je helemaal klaar om als een echte held te fietsen, steppen of stappen.

Wat zijn de regels? 

Elke ochtend dat je fietst, stept of stapt, wordt je gescand door de scanner op school. Na 2 ochtenden verdien je een buck. Maar… er zijn ook momenten dat je dubbele punten kan verdienen. Wanneer? Dat kan je terugvinden in de buck-e app. 

Wat als je je betaalkaart of tag kwijt geraakt? Vraag dan een nieuwe aan je school. Voor een nieuwe betaalkaart zal je 4 euro betalen via de schoolfactuur, een nieuwe sensor kost 6 euro.VBS De KaBaZ

Bevrijdingslaan 255 - Baleman 14

2450 Meerhout

0495/57 06 62 of 014/94 47 48