Ouderraad

Wie zijn wij: 

Onze ouderraad is een groep enthousiaste ouders die zich, in een toffe sfeer, inzetten voor de school en voor alle kinderen die naar onze school komen.


Wat doen wij:

Op regelmatige basis zijn er vergaderingen, waar activiteiten worden voorbereid en zaken besproken worden die verband houden met de school. 

Ook ondersteunt en sponsort onze ouderraad diverse pedagogische activiteiten en didactische materialen, zo kochten wij onlangs nog 14 nieuwe chromebooks, een nieuw speeltuig voor onze kleuterschool, muurschilderingen op onze lagere school, nieuwe fietsen voor de kleuterschool,... 


Kleinere initiatieven, gesmaakt door leerlingen, zijn de attenties met Sinterklaas, Pasen,...

Het oudercomité komt ook naar buiten met activiteiten zoals de kersthappening.

Verder is er de topper van elk jaar, het schoolfeest, dat door het schoolteam met medewerking van de ouderraad georganiseerd wordt.

Financies haalt de ouderraad uit diverse activiteiten waaronder de inmiddels bekende verkoop van fondue- en gourmetpakketen. 


Wie zoeken wij:

We zijn steeds op zoek naar nieuwe leden die ons helpen met het uitwerken van allerlei activiteiten. Zo blijven we een creatief team, boordevol nieuwe ideeën voor onze school maar ook voor onze kinderen!

Wil je deel uitmaken van onze ouderraad of heb je een origineel idee waarmee we aan de slag kunnen, laat het ons dan zeker weten!

Ook hebben wij een helpersteam, dit team ondersteunt ons tijdens activiteiten. 

Voel jij je geroepen, aarzel niet en neem zeker contact op met:


 Koen Fastré (papa Arnaud en Léonie) 0471/93 91 37

Kurt Meeus (papa Tiebe) 0493/30 72 71

Sarah Mathieu (mama Mathias) 0494/90 48 64 

VBS De KaBaZ

Bevrijdingslaan 255 - Baleman 14

2450 Meerhout

0495/57 06 62 of 014/94 47 48